Prilagodi osobne postavke za kolačiće

Postavke pristanka možete prilagoditi kategorijama kolačića i drugih elemenata za praćenje koji su grupirani prema svrsi. Možete pritisnuti padajuće gumbe kako biste dobili više informacija o svrhama svake od kategorija kolačića i drugih elemenata za praćenje te gumb „saznajte više” kako biste pročitali više informacija o dotičnim kolačićima.

Potrebni

Ovi kolačići i /ili drugi elementi za praćenje neophodni su za pristupanje uslugama na mrežnom mjestu i kao takvi su izuzeti od vašeg pristanka.

Funkcionalni

Ovim se kolačićima i/ili drugim elementima za praćenje omogućava pružanje nebitnih funkcionalnosti za pristupanje mrežnom mjestu. Njihovom se aktivacijom unapređuje pregledavanje i korisničko iskustvo.

Analitički

Ovim se kolačićima i/ili drugim elementima za praćenje omogućava prikupljanje podataka o posjećivanju mrežnog mjesta i njezinom pregledavanju posjetitelja.

Oglasni

Ovim se kolačićima i/ili drugim elementima za praćenje omogućava provođenje ciljanih i prilagođenih oglasa u skladu s pregledavanjem kao i dobivanje statističkih podataka u vezi s reklamnim kampanjama.