Opći uvjeti prodaje

Informacije o tvrtki :

AD TYRES INTERNATIONAL SLU
Carrer Bonaventura Armengol num 10
AD500 Andorra la Vella
ANDORRA

VAT HR41174915629
Share capital : 1.000.000 EUR
Kontaktirajte nas

 1. Internet ponuda Maxi Tyre.
 2. Upisi.
 3. Predmet i ugovor o uporabi.
 4. Sankcije i prekid ugovora.
 5. Uvjeti plaćanja.
 6. Ispravke i isporuke.
 7. Cijena.

1 / Internet ponuda Maxi Tyre.

Maxi Tyre je prodajno sučelje na internetu između profesionalaca u oblasti guma, proizvođača, veletrgovaca i vlastitih depozita tvrtke. Tvrtka je odgovorna za slijeđenje prodajnog ugovora.

2/ Upisi.

 1. Platforma je rezervirana za profesionalce u oblasti guma. Kako bi pristupili stranici Maxi Tyre, podnositelj zahtjeva mora dokazati da upravlja tvrtkom čija je aktivnost vezana za gume.
 2. Platforma je besplatna, ne trebate plaćati mjesečni iznos kako biste joj pristupili.
 3. Za svaki uspjeli li odbijeni upis, šaljemo poruku e-pošte za potvrdu.

3/ Predmet i ugovor uporabe.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU se ne može smatrati odgovornom za štetu ili neugodnosti korisnika u slučaju kvara na sustavu: platforma je nedostupna zbog kvara na serveru.

Korisnik je u potpunosti odgovoran za svoje podatke za prijavu. AD TYRES INTERNATIONAL SLU ne preuzima odgovornost za rizik od prevare ukoliko korisnik nekome prenese svoje podatke za prijavu .

Korisnik treba unijeti svoje podatke za prijavu i bankovni račun čiji je vlasnik.

Korisnik je obaviješten o tome da se Maxi Tyre mijenja u stvarnom vremenu. Korisnik je sam odgovoran ukoliko pošalje svom klijentu ponudu za gume čija se cijena povećala ili smanjila, ili kojih više nema na zalihama.

4/ Sankcije i ukidanje računa.

U slijedećim slučajevima korisniku će biti trajno zabranjeno korištenja Maxi Tyre platforme :

 • zahtjev od strane veletrgovaca ili proizvođača klijenata koji su kontaktirani putem sučelja Maxi Tyre.
 • Problemi sa plaćanjem koji nisu riješeni nakon 15 dana.
 • Prenos korisničkog računa drugoj osobi bez prethodne suglasnosti.
 • Ukoliko se na nepošten način stvori konkurencija tvrtki Maxi tyre. Tj. sakupljanjem klijenata koje je kontaktirala tvrtka Maxi Tyre.

5/ Uvjeti plaćanja.

 • Putem banke sa rokom od jednog dana.
 • Zaduženjem sa rokom od 7 dana.

Plaćanje kreditnom karticom:

Prodavatelj prihvaća plaćanje samo kreditnim karticama Visa, Mastercard ili Maestro.

Sigurno online plaćanje kreditnom karticom vrši pružatelj plaćanja.

Sve faze plaćanja kreditnom karticom podložne su platnom sustavu HIPAY / BRAINTREE, koji je u potpunosti šifriran i zaštićen. Korišteni protokol SSL povezan je s bankarskim bankarstvom (3D zaštićeni protokol).

To znači da podaci u vezi s narudžbom i brojem kreditne kartice ne cirkuliraju na Internetu. Broj kreditne kartice nije ispisan na bilo kojem papiru, računu, računu ili drugom popisu.

Prodavatelj nije svjestan brojeva kartica. HIPAY / BRAINTREE ne čuva brojeve kartica nakon slanja platne transakcije u banku trgovca. Dakle, niti jedna osoba nema pristup, na računalni način ili u tiskanom obliku, detaljima kreditnih kartica kupca. Rizik da bude hakiran njegov broj kreditne kartice tijekom kupnje na web stranicama Prodavatelja s HIPAY / BRAINTREE gotovo je nula.

Profesionalci također mogu koristiti GoCardless automatski sustav zaduženja (gocardless.com) koji je odabrao Prodavatelj. Ovaj je sustav u potpunosti šifriran.

Kupac priznaje i prihvaća bez rezerve da prodavateljska odgovornost ne može nastupiti na temelju sigurnosnog kršenja gore navedenih platnih sustava, a za koje je odgovoran isključivo njihov davatelj.

Pri plaćanju kreditnom karticom transakcija se odmah tereti od plaćanja kupca. Obveza plaćanja platnom karticom je neopoziva. Davanjem svojih bankovnih podataka u trenutku prodaje Kupac ovlašćuje Prodavatelja da mu tereti karticu u iznosu koji odgovara navedenoj cijeni. Kupac potvrđuje da je zakonski vlasnik kartice koja će se teretiti te da je na zakonski pravo korištenja. U slučaju pogreške ili nemogućnosti terećenja kartice, nalog se odmah poništava.

Aktivnosti vezane za ugovor o prodaji na daljinu vodi AD TYRES INTERNATIONAL EU sa sjedištem u Europi nivo 3 2407, Tower Business Center, Tower Street Swatar, BIRKIRKARA BKR 4013, MALTA - matični broj tvrtke OC 1277.

6/ Povlačenja i isporuke.

 • Korisnik ima 14 dana da potvrdi svoje pravo na povlačenje. Reklamaciju mora pokazati putem tiketa na sučelju koji je dostupan na njegovom privatnom računu.
 • U slučaju odustajanja u zadanom roku, korisnik snosi troškove povratka sredstava ukoliko ne postoji odgovornost tvrtke AD TYRES INTERNATIONAL SLU.
 • Korisnik se mora uvjeriti da je prenesena adresa za dostavu točna. Ukoliko adresa ne omogućava dostavu, AD TYRES INTERNATIONAL SLU će morati zadržati troškove povratka na zabilješci za naknadu.
 • Korisnik je odgovoran za kontrolu robe prilikom dostave. Ukoliko korisnik ne spomene nikakvu anomaliju tijekom dostave, smatrat će se da je roba sukladna sa njegovom narudžbom i u savršenom stanju.

7/ Price.

 • Kupovna cijena Maxi Tyre se mijenja u stvarnom vremenu.
 • Maxi Tyre prikazuje cijene na trgovinskim internet stranicama kao primjer i ne može biti odgovorna za grešku u mijenjanju cijena.
 • Cijene uključuju poštarinu polazeći od dva komada.

8/ Primjenjivi zakon i nadležnost

Sadašnji Opći uvjeti prodaje i sporazum između AD TYRES INTERNATIONAL SLU i Kupca uređeni su Andoranskim zakonom.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU će ipak tražiti prijateljsko rješenje prije nego što se poduzmu pravne radnje.